První minuty zápasu vypadaly velmi nadějně pro Vervu, která nakonec z utkání neveze ani bod. "Myslím, že jsme těch prvních deset minut začali docela dobře. Bohužel pak jsme dostali jeden, a vzápětí druhý gól," hodnotil začátel utkání František Lukeš. Zápas se dál pak vyvíjel lépe pro Mladou Boleslav. Ta se totiž dostala do vedení 3:0. Až teprve v prostřední části zápasu dokázali litvínovští skórovat. "Druhá třetina skončila 1:1, ta byla vyrovnaná," řekl Lukeš. Verva dokázala dotáhnout náskok domácího týmu až na 3:2 a zdálo se, že se zápas ještě zdramatizuje. "Ve třetí třetině jsme se pokusili srovnat, dali jsme branku na 3:2. Poté jsme se naší chybou dostali do šesti, dali jsme domácímu celku přesilovku v které jsme inkasovali na 4:2 a to si myslím, že už byl konec zápasu," zmínil litvínovský střelec klíčový moment utkání. 

Boleslav dobře bránila, chybělo nějaké štístko dát gól. 


I když Litvínov dokázal vsítit dvě branky, na výhru to ale nestačilo. K tomu už jen kanonýr Lukeš dodal: "Myslím, že jsme začali dobře první i druhou třetinu, jen byla škoda, že jsme nedali nějaký gól."

Chemici tedy nevezou z Mladé Boleslavi ani bod. Další příležitost ubojovat výhru, a snad i posun na vyšší příčku v extraligové tabulce bude mít Verva v pátečním utkání na domácím ledě proti dalekému Zlínu.