Nepřízeň počasí nás nezastaví
Vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí se autogramiáda a doprovodný program přesune z letního stadionu do útrob Zimního stadionu Ivana Hlinky. Pro vstup na autogramiádu využijte vchod „A“, všichni aktéři se budou podepisovat v chodbě na východní tribuně. Pro východ bude sloužit výhradně vchod „D“. Pro vozíčkáře otevřeme vchod „B“ a na ochoz jim rádi pomůžeme.

A-tým i klubové legendy na jednom místě
Fanoušci se mohou těšit na kompletní litvínovské mužstvo včetně realizačního týmu. Kromě současných hráčů a trenérů se na místě objeví i významné osobnosti z historie klubu, které svou stopou přispěly k bohaté tradici litvínovského hokeje. Účast přislíbili Josef Ulrych, Miroslav Kapoun, Arnold Kadlec, František Gerhát, Petr Franěk, David Balázs, Vladimír Kýhos mladší, Miroslav Daněk, Jaroslav Hübl starší, Robert Kysela, Vladimír Macholda starší, Vladimír Machulda starší, Radek Mrázek, Ondřej Weissmann a Zdeněk Zíma mladší. Všichni aktéři budou mít nové podpisové karty, které si fanoušci budou moci odnést.

Výprodej ve Vervashopu a nové dresy a plakát
Fanoušci se rovněž mohou těšit na speciální výprodej ve Vervashopu! Kromě toho budou mít možnost zakoupit si zbrusu nové dresy pro nadcházející sezónu a také nový týmový plakát. Jedná se o perfektní příležitost, jak si doplnit svou fanouškovskou výbavu ještě před startem nového ročníku.

Termín a místo konání
Autogramiáda se uskuteční v sobotu 14. září v útrobách Zimního stadionu Ivana Hlinky. Akce potrvá přesně dvě hodiny, přijďte proto včas a vyhněte se dlouhému čekání ve frontách. Autogramiáda bude ukončena úderem páté hodiny, hráče i klubové legendy poté čeká další společný program.