Starší z bratrů Kašových se trefil ve 12. minutě, o 35 vteřin později poté přidal druhý zásah do Paříkovy branky.Trochu bylo vidět, že to byl povánoční zápas, v první třetině byla hromada nepřesností. Nám to tam ale napadalo, takže jsem rád, že jsme divákům mohli udělat radost," říká litvínovská hvězda.

Kaše odehrál druhý zápas po dvouzápasovém trestu a skvělou fazónu potvrdil také proti Liberci. V posledních dvou zápasech tak nasbíral hned 6 kanadských bodů, z toho čtyřikrát překonal soupeře brankáře. Myslím si, že mi ta pauza určitě prospěla. Před reprezentační přestávkou jsem už cítil, že mi dochází síly. Poslední dva zápasy byly z mojí strany docela dobré, zase se cítím nakopnutý," pokračoval Kaše.

Zastupující kapitán za Matúše Sukeľa navíc mohl slavit hattrick, jeho střelu z 55. minuty tečoval Nick Hlava, který tak vsítil šestý litvínovský gól. Nick se hned začal radovat, takže jsem si nemyslel, že jsem hattrick dal. Je úplně jedno, kdo ty góly dává, důležité je, že si Liberec neodvezl tři body," zakončuje.

Celý rozhovor s Ondřejem Kašem si můžete pustit zde: