Litvínov v nedělním přímém souboji o třetí místo dokázal porazit třinecké Oceláře v prodloužení. Chemici dlouho vedli, dva smolně obdržené góly však poslaly utkání do extra pětiminutovky. „Jsme rádi, že jsme vyhráli. Trochu nás mrzí, že jsme ve druhé třetině, kdy jsme měli dlouho obrovský tlak, nedali třetí branku. Možná to mohlo být za tři body, ale jsme samozřejmě rádi i za tohle," hodnotil utkání střelec druhé branky chemiků.

Svěřenci Karla Mlejnka tak dokázali vyhrát i potřetí za remízového stavu po 60 minutách. „Kdybyste mi to dnes neřekli, tak to pravděpodobně nevím. Ale jsme za to určitě rádi. Dnes nám hodně pomohla přesilovka, každý bod je zlatý a my jsme rádi, že jsme si dnes vzali ten jeden navíc," pokračoval Koblasa.

Období kolem reprezentační přestávky se chemikům nevydařilo podle očekávání, Verva před zápasem ve Třinci prohrála tři utkání v řadě. „Na zápas dnes jsme se připravovali podobně, jako na ty předešlé zápasy. Měli jsme možná trochu v hlavě, že jsme měli trochu opačnou sérii, než předtím, takže o to více si ceníme toho, že jsme to dnes utnuli. Doufám, že se prací zase vrátíme na vítěznou vlnu, teď nás čekají další venkovní utkání," zakončil.