Litvínov je letos doma zatím neporažený, venkovní zápasy však chemikům nevychází podle představ - z posledních tří duelů na stadionech soupeřů nezískali jediný bod. „Jeli jsme sem vyhrát. Říkali jsme si, že venkovní utkání musíme zlepšit, bohužel byl soupeř dnes lepší a zasloužil si tři body víc," hodnotil litvínovský útočník zápas, ve kterém si připsal 21. kanadský bod této sezóny. 

Vervu zlobily také rychlé protiútoky soupeře - Šimon Zajíček navíc pochytal dva samostatné úprky libereckých útočníků. „Musíme se na to podívat na videu, teď úplně nevím, kolikrát jsme propadli. Hrajeme útočný hokej, to nás zdobí, i proto vyhráváme. Bohužel dnes jsme dali málo branek, byly tam nějaké chyby v obraně, ale to zlepšíme a budeme se soustředit na nedělní utkání," pokračoval.

Nejhorší statistikou chemiků byla v utkání vhazování, Liberec byl v této disciplíně diametrálně úspěšnější (42:16). „Pracujeme na tom každý trénink. Liberec hraje výborné buly, jeden gól jsme po ní dostali, když jsem byl na ledě já, to mě mrzí. Máme nějaké poučení do budoucna, teď nás čeká poslední zápas před reprezentační přestávkou a ten chceme vyhrát," zakončuje.