Za klub se na setkání s fanoušky dostavili generální ředitel Pavel Hynek, sportovní manažer Tomáš Vrábel, hlavní trenér A-týmu Karel Mlejnek a marketingový manažer klubu Jan Švarc. „Jsme velice rádi, že jsme se zde dnes mohli setkat, ačkoliv jsme dnes v menším počtu. Děkujeme, že jste tady," zahájil setkání generální ředitel klubu.

Prvním probíraným tématem byl marketing, kde se zmínily novinky a plánované marketingové akce. „Došlo k několika změnám v ticketingovém systému, nově všichni permanentkáři mohou uvolňovat svá místa do prodeje a získávat za to body, které poté vymění za odměny. Chceme mít zaplněný stadion za každou cenu, aby na tribunách nevznikala prázdná místa. Další novinky se plánují s prvním zápasem po reprezentační přestávce," uvedl téma marketingový manažer Jan Švarc.

„Chystáme také několik akcí. Vrátí se také akce "Zachytej si s Vervou", kde si fanoušci budou moci vyzkoušet, jaké to je být oblečený v brankářské výstroji a zachytat si proti našim střelcům. Připravujeme také dva speciální zápasy, jeden s legendami klubu a také Vlasatý zápas," dodal. 

Došlo také na dotazy ohledně A-týmu, přítomní fanoušci se dotazovali na zdravotní stav Matúše Sukeľa a případné alternativy. „Sukyho zranění je v rámci měsíců. Je to na delší dobu, samozřejmě se jedná o velký zásah do týmu. Na náhradě pracujeme, ale současný hráčský trh moc variant nenabízí. Věříme, že se kádr podaří doplnit," říkal sportovní manažer Tomáš Vrábel. 

Litvínov nezakončil zápasovou šňůru před reprezentační přestávkou vítězně, poslední dva duely s Libercem a Hradcem Králové prohrál. Dalším tématem byla statistika vhazování i přesilové hry. „Hráči na vhazováních pracují s Robertem Reichelem dennodenně. Situace nebyla optimální, to asi viděl každý, ale pracujeme i s videem, abychom se v této disciplíně zlepšili," reagoval hlavní trenér Karel Mlejnek. „Udržet téměř třetinovou úspěšnost přesilových her po celou sezónu je nereálné. Například s Hradcem nám to tam nepadlo, ale kluci makali a vyždímali se," dodal.