Změny oproti loňské sezóně

Do nového extraligového ročníku vstoupí Verva se dvěma zásadními změnami. Klub se po třech sezónách rozhodl zrušit klubové karty, které byly zavedeny z důvodu pandemické nejistoty během uplynulých ročníků. Jejich zrušením dojde také ke zjednodušení volného prodeje vstupenek před zápasem. Zároveň se v rámci zjednodušení orientace v jednotlivém vstupném ruší cenové kategorie dle atraktivity utkání. Zůstane tak pouze fanouškům známé rozdělení vstupenek do tří kategorií dle atraktivity míst na stadionu.

Ceny permanentek a vstupenek pro sezónu 23/24:

Výhody permanentní vstupenky:

  • 6 zápasů základní části zdarma (fanklub 8 zápasů zdarma)
  • 10% sleva ve VervaShopu (s výjimkou hokejové výstroje)
  • zařazení do slevového programu
  • plakát týmu HC VERVA Litvínov zdarma
  • rezervace místa na play-off

Každá osoba je povinna se seznámit s návštěvním řádem Zimního stadionu Ivana Hlinky, a to zejména s jeho části týkající se ochrany osobních údajů. Svým vstupem se zavazuje dodržovat povinnosti v něm uvedené, zvlášť bere na vědomí jeho část upravující ochranu osobních údajů a uděluje souhlas se zpracováním osobních údajů, pokud tak návštěvní řád vyžaduje. Návštěvní řád Zimního stadionu Ivana Hlinky je zveřejněn mimo jiné na webových stránkách www.hcvl.cz v sekci Klub.

Časté dotazy

Proč byly zrušeny klubové karty?

Klubové karty byly zavedeny během pandemie covidu-19. Věříme, že pandemické časy jsou natrvalo za námi a tedy již není důvod prodávat klubové karty.

Proč klub přistoupil ke zdražení vstupného?

Cena vstupenek se vyvíjí od letošní ekonomické situace a reaguje na nárůst provozních nákladů na organizaci utkání. Zdražení se nevymyká tabulkovým hodnotám, pohybuje se ve výši od 9 do 17 %. Klub navíc dlouhodobě patřil do levnější poloviny extraligové tabulky, i po zdražení do ní bude nadále patřit.

Kdy se začnou prodávat permanentky?

Přesné datum prodeje permanentních nelze v tuto chvíli určit vzhledem k probíhajícímu výběrovému řízení na poskytovatele ticketingových služeb. Odhadujeme, že by předprodej vstupenek mohl být spuštěn na přelomu do druhé poloviny srpna.

Měl jsem permanentku v minulé sezóně, budu tedy mít předkupní právo?

Ano. Majitelé permanentek z loňské sezóny budou moci uplatnit předkupní právo na svá místa během rezervační lhůty po spuštění předprodeje, o jejíž délce bude klub informovat během srpna. Po uplynutí rezervační lhůty budou místa bez výjimky uvolněna do volného prodeje.

Kde si budu moci permanentku koupit?

Permanentku bude možné zakoupit online, nebo na klubových pokladnách. Vyzvednutí permanentky bude možné pouze osobně na Zimním stadionu Ivana Hlinky. O datech a času prodeje bude klub informovat.

Pokud bych se chtěl na něco zeptat, koho mám kontaktovat?

Své dotazy můžete zasílat na e-mail ticketing@hcvl.cz.