V pátek 17. února proběhl v rámci utkání s brněnskou Kometou již pátý ročník Vlasatého zápasu. Celá akce se povedla. Kadeřnice ze salonu Marta Moravcová z Teplic ostříhali několik dárců vlasů na výrobu paruk pro onkologické pacienty, do kasiček se podařilo vybrat přes 30 tisíc korun a tím tedy může být vyrobena paruka pro Barborku. Slečnu, která kvůli onkologickému onemocnění přišla během léčby o své vlasy.

Výtěžek pro spolek Nové háro ovšem bude ještě bohatší. Své dresy do dobročinné aukce věnovali oba kapitáni. Matúš Sukeľ i brněnský Martin Zaťovič. Ten věnoval speciální dres, ve kterém jako jediný nastoupil na předzápasové rozbruslení. Do aukce zamířily také tři puky podepsané hercem Markem Taclíkem, který jako patron zápasu vhazoval i čestné buly. Děkujeme Kometě Brno za podporu této akce.

Vlasatý zápas podpořili také další známé osobnosti českého showbusinessu. Zpěvačka Olga Lounová i muzikálový zpěvák a rocker Josef Vojtek. Před utkáním proběhla v press centru litvínovského zimáku také tisková konference k Vlasatému zápasu, které se účastnili generální ředitel klubu Pavel Hynek, ředitelka Nadace Orlen Unipetrol Lucie Pražáková, předsedkyně spolku Nové háro Lucie Staňková a patron zápasu Marek Taclík. Záznam tiskové konference si můžete přehrát níže, stejně tak i sestřih dění okolo Vlasatého zápasu 2023.