Do programu jsme pro Vás připravili několik aktivit, spousty z nich se zúčastní také hráči A-týmu. Nejmenší z Vás si budou moci vyzkoušet školičku bruslení, na odvážnější pak čeká soutěž v samostatných nájezdech na extraligové gólmany. Ten nejlepší exekutor nájezdů si domů k Vánocům odnese hokejový dres chemiků a také hru NHL 23 na konzoli PS5/Xbox X/S.

Během celého odpoledne bude uvnitř stadionu dokreslovat atmosféru vánoční hudba a živě zazpívá také semifinalistka Česko Slovensko má talent Adéla Radimcová. Vánoční stromeček s dárky pro malé návštěvníky je samozřejmostí.

Kromě toho se budete moci občerstvit v restauraci Beer’n’Burger, k dostání bude kromě skvělých burgerů také svařák, klobásy nebo trdelník. Zároveň si můžete originálně nazdobit také perníčky.

Hráči Litvínova budou mít i autogramiádu, v rámci programu budou s námi od 15:30 do 17:00. Otevřený bude Vervashop na severní straně stadionu. Ideální příležitost pořídit ještě nějaké vánoční dárky a rovnou si je nechat podepsat.

Máme však jedno důležité upozornění. Na ledovou plochu bude vstup možný z bezpečnostních důvodů pouze v bruslích. Pokud ovšem brusle nemáte, i tak jste vítáni. Můžete si celý program vychutnat i na okolních tribunách.

Vstupné na zimák je zdarma a programem nás provede moderátor Jan Michalovič.

Těšíme se na Vás!