Podle nařízení, která jsou platná od 1. srpna, může sportovní akci ve vnitřních prostorách navštívit až 3000 lidí, a to buďto s negativním PCR testem (ne starším než 7 dní), nebo testem antigenním (ne starším než 72 hodin), případně těch, kteří v uplynulých 180 dnech prodělali onemocnění a podstoupili povinnou karanténu, jsou tak v „ochranné lhůtě“ díky protilátkám. Vstup bude dále umožněn návštěvníkům, kteří jsou proti Covid-19 očkovaní a od poslední dávky vakcíny uplynulo min.14 dní. Pro tento případ doporučujeme mít ve vašem mobilním telefonu staženou aplikaci Tečka pro snadné a rychlé prokázání vakcinace či platného testu. Očkovací certifikáty či potvrzení o testování bude kontrolovat bezpečnostní agentura u vstupu na ZS Ivana Hlinky.

Aplikace Tečka ke stažení

Všichni fanoušci musí mít po celou dobu pobytu na stadionu nasazený respirátor minimálně třídy FFP2, který bude zakrývat nos a ústa, prosíme od dodržování rozestupů a využívání dezinfekce rukou, abychom předešli šíření viru.

Vzhledem k dispozicím ZS Ivana Hlinky a splnění vládních opatření půjde do prodeje 2000 vstupenek na sezení. Vstupné pro všechny přípravné zápasy bude 80,-Kč. Držitelé klubových karet ze sezóny 2020/2021 mají vstup na utkání zdarma. Pro vstup zdarma se musí každý fanoušek na pokladně prokázat klubovou kartou a na základě prokázání obdrží vstupenku. U vstupu na stadion se opět musí fyzicky prokázat klubovou kartou.Prodej vstupenek na utkání s Kladnem bude probíhat 12. srpna od 15:30 na pokladnách ZS Ivana Hlinky.