A-tým i klubové legendy na jednom místě

Fanoušci se mohou těšit na kompletní litvínovské mužstvo včetně realizačního týmu. Kromě současných hráčů se na místě objeví i významné osobnosti z historie klubu, které svou stopou přispěly k bohaté tradici litvínovského hokeje. Účast přislíbili Josef Ulrych, Miroslav Rykl, Arnold Kadlec, František Gerhát, Petr Franěk, David Balázs, Vladimír Kýhos mladší a další!

Doprovodný program pro všechny

Kromě samotné podpisové akce je připraven i lehký doprovodný program, který potěší malé i velké fanoušky. Na děti čekají různé soutěže a hry, při kterých mohou prokázat své hokejové dovednosti nebo si zasoutěžit o drobné ceny.

Výprodej ve Vervashopu a nové dresy

Fanoušci se rovněž mohou těšit na speciální výprodej ve Vervashopu! Kromě toho budou mít možnost zakoupit si zbrusu nové dresy pro nadcházející sezónu a také nový týmový plakát. Jedná se o perfektní příležitost, jak si doplnit svou fanouškovskou výbavu ještě před startem nového ročníku.

Termín a místo konání

Autogramiáda se uskuteční v sobotu 14. září na letním stadionu vedle Zimního stadionu Ivana Hlinky. Akce potrvá přesně dvě hodiny, přijďte proto včas a vyhněte se dlouhému čekání ve frontách.

Celý tým HC VERVA Litvínov a klubové legendy se na vás těší a věří, že společně odstartujeme novou sezónu v pravém litvínovském stylu!