Permanentní vstupenky: 

Sektor Cena  Relativní sleva oproti vstupenkám
Stání (S1, S2, J, Z3)  2 800,-Kč (pro členy fanklubu ROT 2 200,-Kč)                25 - 42%
Sezení EFECTA (V1, V5, Z1, Z2, Z4, Z7) 4 500,-Kč                28 - 42%
Sezení VERVA (V2, V3, V4, Z5, Z6) 5 500,-Kč                28 - 42%

* výše slevy se bude odvíjet od počtu zápasů v jednotlivých cenových kategoriích

Výhody permanentní vstupenky:

  • celková úspora na vstupném
  • 10% slevy ve VervaShopu (s výjimkou hokejové výstroje) 
  • zařazení do slevového programu
  • plakát týmu HC VERVA Litvínov zdarma
  • klubové tričko nebo kniha Bez frází Litvínov (pro prvních 1000 fanoušků)
  • rezervace místa na play off

Všeobecné obchodní podmínky:

  • omezený počet permanentních vstupenek
  • prodej permanentních vstupenek od 23. srpna 2021
  • v případě vládních omezení, kdy nebude možné zabezpečit vstup všem držitelům permanentních vstupenek se z permanentní vstupenky stane klubová karta. Klub bude po sezóně fanouškům kompenzovat vzniklou ztrátu
  • prodej bude probíhat na pokladnách klubu
  • s ohledem na možná vládní opatření ohledně šíření pandemie Covid-19 klub negarantuje držitelům permanentních vstupenek vstup na všechna domácí utkání základní části
  • Každá osoba před tím než vstoupí do zimního stadionu, je povinna seznámit se s návštěvním řádem Zimního stadionu, a to zejména s jeho části týkající se ochrany osobních údajů. Svým vstupem se zavazuje dodržovat povinnosti v něm uvedené, zvlášť bere na vědomí jeho část upravující ochranu osobních údajů a uděluje souhlas se zpracováním osobních údajů, pokud tak návštěvní řád vyžaduje. Návštěvní řád Zimního stadionu je zveřejněn mimo jiné na webových stránkách www.hcverva.cz v sekci Klub.

Klubové karty: 

Cena klubové karty: 1000,-Kč

Výhody klubové karty:

  • možnost přednostního nákupu vstupenky k sezení nebo k stání až týden před utkáním (uplatnění slevy online a přednostního nákupu nejpozději den před zahájením volného prodeje)
  • 30% slevy ze vstupenky
  • možnost přiřazení až osmi klubový karet do svého profilu
  • 10% slevy ve VervaShopu (s výjimkou hokejové výstroje) 
  • zařazení do slevového programu
  • plakát týmu HC VERVA Litvínov zdarma
  • klubové tričko nebo kniha Bez frází Litvínov (pro prvních 1000 fanoušků)

Všeobecné obchodní podmínky:

  • omezený počet karet
  • prodej klubových karet od 23. srpna 2021
  • klubová karta umožňuje přednostní nákup vstupenky na stání nebo vstupenky na sezení dle volby fanouška
  • prodej bude probíhat on-line na ticketing.hcverva.cz a na pokladnách klubu
  • držitel klubové karty má možnost zakoupit si přednostně vstupenku se slevou 30%, než bude zahájen volný prodej (1 klubová karta = 1 vstupenka na utkání)
  • sleva při on-line nákupu vstupenek je platná do zahájení volného prodeje, který začíná dva dny před utkáním (poté je slevu možné uplatnit pouze při nákupu na pokladně)
  • klubová karta nezaručuje vstup na zimní stadion ani stálé místo na tribuně
  • s ohledem na možná vládní opatření ohledně šíření pandemie Covid-19 klub negarantuje držitelům klubových karet vstup na všechna domácí utkání základní části či play-off
  • Každá osoba před tím než vstoupí do zimního stadionu, je povinna seznámit se s návštěvním řádem Zimního stadionu, a to zejména s jeho části týkající se ochrany osobních údajů. Svým vstupem se zavazuje dodržovat povinnosti v něm uvedené, zvlášť bere na vědomí jeho část upravující ochranu osobních údajů a uděluje souhlas se zpracováním osobních údajů, pokud tak návštěvní řád vyžaduje. Návštěvní řád Zimního stadionu je zveřejněn mimo jiné na webových stránkách www.hcverva.cz v sekci Klub.

Plán hlediště

Jednotlivé vstupné pro sezónu 2021/22

Sektor Cena (I. Kategorie) Cena (II. Kategorie) Cena (III. Kategorie)
Stání (S1, S2, J, Z3)  200,- Kč (s klubovou kartou 140,-Kč) 150,- Kč (s klubovou kartou 105,-Kč) 120,- Kč (s klubovou kartou 84,-Kč)
Sezení EFECTA (V1, V5, Z1, Z2, Z4, Z7) 300,- Kč (s klubovou kartou 210,-Kč) 250,- Kč (s klubovou kartou 175,-Kč) 200,- Kč (s klubovou kartou 140,-Kč)
Sezení VERVA (V2, V3, V4, Z5, Z6) 350,- Kč (s klubovou kartou 245,-Kč) 300,- Kč (s klubovou kartou 210,-Kč) 250,- Kč (s klubovou kartou 175,-Kč

* při neomezené kapacitě mají děti do 140 cm vstup zdarma (V případě omezení budeme naše fanoušky informovat)

  • Vozíčkáři mají na utkání vstup zdarma a doprovod s 50% slevou z ceny vstupenky. ZTP a ZTP/P mají 50% slevu z ceny vstupenky na utkání pouze do určeného sektoru.

Prodej klubových karet a permanentních vstupenek:

  • na pokladnách: od pondělí 23. srpna (10:00 do 12:00) a (15:00 do 18:00), poté každé úterý (15:00 do 18:00) a čtvrtek (10:00 do 13:00) a (15:00 do 18:00), dále v době přípravných utkání
  • online prodej klubových karet: od pondělí 23. srpna od 10:00 
  • rezervace držitelů permanentních vstupenek na sezení ze sezóny 2019/2020 bude platná do čtvrtka 2. 9. 2021 poté půjdou všechny permanentní vstupenky do volného prodeje

V případě vyprodání klubových karet či permanentních vstupenek se prodej ruší.

Časté dotazy:

Proč jste se rozhodli prodávat permanentní vstupenky i klubové karty?

"Sledujeme vývoj probíhající pandemie Covid-19. Aktuálně smí do uzavřených prostor 3000 sedících lidí s testem a do plné kapacity sedící očkovaní lidé či lidé, kteří v posledních 180 dnech prodělali nákazu a podstoupili povinnou karanténu. Situace vzhledem k našim dispozicím na ZS Ivana Hlinky pro nás není úplně příznivá. Vlastníme 2000 míst na sezení, ale věříme, že v průběhu srpna dojde k rozvolnění, aby na stadion mohli i fanoušci na stání."

Jak chcete řešit situaci, kdy si fanoušci zakoupí permanentní vstupenky na stání či prodáte více permanentních vstupenek, než bude moci fanoušků na stadion?

"V tu chvílí se ze všech permanentních vstupenek stanou klubové karty a fanoušci tak získají přednostní právo na nákup vstupenek. Po sezóně pak budeme všem fanouškům kompenzovat vzniklou ztrátu."

Proč, když bude zakázáno pouze stání, nenecháte v platnosti jen permanentní vstupenky na sezení?

"Nechceme zvýhodnit jen fanoušky, kteří mají zakoupené permanentní vstupenky na sezení. Máme věrné a dlouholeté fanoušky, kteří chodí dlouhé roky fandit i na stání a z toho důvodu jsme se rozhodli, že půjdeme cestou, kdy chceme, aby všichni naši fanoušci měli stejné podmínky pro vstup ochozů ZS Ivana Hlinky."

V loňské sezóně fanoušci často kritizovali, že při zakoupení více klubových karet museli při nákupu vstupenek zadávat kód z každé karty zvlášť..

"Od nové sezóny máme pro naše příznivce novinku. Například osmičlenná rodina si zakoupí osm klubových karet a všechny si může přiřadit do jednoho profilu. Následně tak může pro využití přednostního nákupu zakoupit všech osm vstupenek najednou. Tím si tak mohou fanoušci zajistit koupi míst vedle sebe."

Jak to bude s fanoušky, kteří měli permanentní vstupenky na svá místa řadu let a rezervace jim platila ze sezóny 2019/2020..

"Rezervace na místo fanouškům samozřejmě platí i pro letošní sezónu. Stačí se na pokladně prokázat původní permanentní vstupenkou či občanským průkazem se jménem, na které byla permanentní vstupenka v sezóně 2019/2020 vystavena. Všichni fanoušci, kteří měli zakoupenou permanentní vstupenku na sezení v sezóně 2019/2020, budou mít možnost si ji zakoupit přednostně. Rezervace místa bude platná do čtvrtka 2. 9. 2021, poté půjdou všechny neuplatněné rezervace do volného prodeje všem fanouškům."

Co by nastalo, kdyby se opatření během sezóny opět rozšířila a na utkání mohlo třeba jen 1000 diváků?

"Již jsme odpovídali v otázce výše. Všem majitelům permanentních vstupenek se z permanentní vstupenky stane klubová karta. Nicméně držiteli klubové karty negarantujeme vstup na zimní stadion ani konkrétní místo. Pokud by taková opatření nastala, tak bychom do prodeje mohli pustit pouze omezený počet vstupenek a samozřejmě držitelé karet by měli přednostní právo nákupu oproti lidem, kteří si klubovou kartu/permanentní vstupenku nezakoupí."

Proč jste se rozhodli zdražit permanentní vstupenky oproti předchozím sezónám?

"Dlouhodobě jsme byli nejlevnější v celé extralize a i po zdražení patříme k levnějším klubům. V loňské sezóně jsme přistoupili k nové cenové mapě hlediště a s tím samozřejmě souvisí i rozdílná cena permanentek na sezení vzhledem k umístění. Cenu jsme zvedli úměrně jako ostatní extraligové kluby. Vzhledem k probíhající pandemii a nutnosti dodržovat opatření rostou i provozní náklady na organizaci utkání. Dalším aspektem je, že vzhledem k modelu soutěže s patnácti účastníky nás čekají dvě domácí utkání navíc."

Všechny naše příznivce budeme informovat o případných změnách spojených s vládními nařízeními.

V případě dotazů ohledně klubových karet či permanentních vstupenek pište na e-mail:  ticketing@hcverva.cz