Jak vidíš momentální formu týmu? Máte na to být výš, nebo umístění odpovídá vašim schopnostem?

Rozhodně máme na to být v tabulce výše, než jsme teď. Máme velice solidní brankáře, kteří nás už několikrát podrželi. Od listopadu za nás pravidelně nastupují také Lukáš Stehlík s Ondřejem Balážem, takže tým máme silný, ale bohužel nenaplňujeme očekávání.

V čem vidíš příčinu neúspěchu s papírově slabšími soupeři? Nejednoho soupeře z vyšších příček jste dokázali potrápit a dokonce i obrat o body, ale naopak v zápasech, které jste měli bez větších problémů vyhrát, jste body zase ztratili…

Vůbec netuším, čím to je, že dokážeme porazit Karlovy Vary nebo Spartu a pak se slabšími týmy prohrát. Naše výkony jsou dost nevyrovnané. Jeden zápas dokážeme podat neskutečný výkon a druhý zápas jsme jako vyměnění.

Jak se cítíš zpět v prostředí českého hokeje po návratu z Finska?

Cítím se skvěle. Měl jsem kvalitní letní přípravu, díky čemuž jsem nastupoval do začátku sezony s výbornou fyzičkou. Jsem teď také lépe silově vybavený. Na tom jsem hodně zapracoval ještě v mém předchozím působišti ve Finsku.

Je stále vaším cílem dostat se do play off, nebo se spíše soustředíte na záchranu juniorské extraligy?

Určitě ještě pořád koukáme směrem do play off. Pokud to však nevyjde, budeme muset udělat všechno pro záchranu extraligy.