Branky a nahrávky: 26. Jaster, 30. Kuhli-Lauenstein (Jaster), 45. Kuhli-Lauenstein (Jaster), rozh. náj. Kuhli-Lauenstein – 9. Mikuš (Večeřek), 15. Klíma, 41. Večeřek (Mikuš).

Sestava HC Litvínov (sledge): Žižka – Záluský, Kasselhut, Veselý, Jaster, Zikmund, Kuhli-Lauenstein, Mathes, Štiber
Sestava SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička, Buriánek, Ferenčík, Novák, Klíma, Mikuš, Večeřek, Pabst

V první třetině byli aktivnější Olomoučtí Kohouti. Týmovou aktivitu proměnil v gól Radim Mikuš, který tečoval střelu Večeřka. Na tu Žižka nestihl zareagovat. Kromě tohoto momentu byl Žižka téměř bezchybný a držel naděje Litvínova na vyrovnání. U druhého gólu Olomouce bylo na jeho pohybu vidět, že chytá jen výjimečně. To branku objel Zdeněk Klíma a s klidem zakončil.
Olomouc ve druhé periodě ubrala na aktivitě, ale i tak předvedla několik dobrých akcí. Nebezpečné střely Pabsta a Jedličky chytil. Na 1:2 snížil svižnou ranou Christian Jaster a o pár minut později dokonce vyrovnal z brejku Kuhli-Lauenstein. 

Litvínov se na začátku 3. třetiny musel bránit rychlému nástupu Kohoutů. V poslední pětiminutovce daly oba týmy po jednom gólu. První skórovala Olomouc, když se po kombinaci s Mikušem k puku Miloš Večeřek a svou střelou nad lapačku Žižky málem rozhodl utkání. Branka Litvínova padla po oddechovém čase, který si domácí vzali. Kuhli-Lauenstein ukázal svou rychlost a ranou z vrchu levého kruhu prostřelil Černocha.  

Samostatné nájezdy odstartoval Pabst, který pouze orazítkoval tyčku. Vítězný gól dal už v první sérii znovu Kuhli-Lauenstein. Ten si připsal již svůj 3. gól v zápase. Dále neproměnil Olomoučtí Novák, Jedlička a Večeřek. Z litvínovských se skvěle trefil Záluský, ten také trefil tyč. Jaster neproměnil, ale to mu nemuselo vadit, protože kapitán Litvínova Zikmund skóroval a ukončil zápas. Litvínov si tak připisuje druhou výhru v řadě. 

Karel Žižka (HC Litvínov) –
„Olomouc je na tom výkonnostně asi tak, jako my. Zápas jsme chtěli vyhrát, abychom se bodově dostali dál od spodku a před Vary. Skvěle zachytal brankář a hráči do toho dali maximum úsilí.“ 

Jiří Dvořák (SOHO Olomoučtí Kohouti) – „Myslím si, že jsme byli po většinu zápasu aktivnějším týmem. Bohužel máme špatnou koncovku, což nás trápí už delší dobu. Nevyužili jsme plno tutovek. Litvínov nám ukázal, jak zakončovat zápas efektivně. Měli čtyři střely, dali 3 góly. V nájezdech to už je bohužel loterie, která nám nejde.“