Fanoušci HC VERVA Litvínov mají díky této akci nejen šanci ušetřit nákupem celosezónní vstupenky, ale také získat ještě slevu u partnera klubu! Můžete si s přáteli dát sraz před utkáním v restauraci McDonald's a posilnit se před napínavou podívanou, anebo hokejový večer zakončit oblíbeným menu za zvýhodněnou cenu. Tato sleva je určena pouze pro držitele permanentních vstupenek, která se tak stává nejen vstupenkou na všechny domácí zápasy, ale také vstupenkou k dalším výhodám mimo stadion.

A jak slevu 15 % uplatnit? Není nic jednoduššího! Při nákupu na pokladně nebo na McDrive zahlaste, že jste hrdým permanentkářem HC VERVA Litvínov pro tuto sezónu a při platbě se prokažte plastovou kartou. Sleva 15 % vám bude obsluhou automaticky započítána.

Pozor: sleva 15 % se vztahuje na celou nabídku s výjimkou zlevněných produktů z aplikace McDonald's.

Pořízení permanentní vstupenky je skvělým způsobem, jak podpořit svůj tým a být součástí hokejové rodiny HC VERVA Litvínov. Kromě zaručeného místa na všech domácích utkáních nabízí sezónní vstupenka i řadu dalších výhod, jako je nyní například tato atraktivní sleva v McDonald's. Navíc, věrnost fanoušků je pro klub nesmírně důležitá, a proto se snažíme přinášet stále nové a zajímavé benefity.

Pokud ještě nemáte svou permanentní vstupenku, nyní je ten správný čas ji pořídit! 15. července startuje prodej! Užijte si všechny výhody, které vám přináší. Těšíme se na vás na Zimním stadionu Ivana Hlinky i v litvínovské restauraci McDonald's!