Velice vyrovnaný souboj svedla Verva s plzeňskou Škodovkou. Z utkáni nakonec chemici vybojovali jeden bod. "Ztratili jsme bod s horším týmem," uvedl po utkání Ondřej Kaše, který se zasloužil o vyrovnávací branku ve třetí třetině. "O to víc nás mrzí, že jsme si nedokázali uhrát bonusový bod, který by nám slušel."

36 střeleckých pokusů vyslali svěřenci Karla Mlejnka na hostující klec, ale recept na Dominika Pavláta našel pouze Ondřej Kaše, byť dvakrát šťastně. "Byl to souboj gólmanů. V zápase jsme měli hromadu šancí. Nás Matej Tomek také v několika šancích velice podržel, ale my musíme dávat více gólů, protože dvě branky jsou na poměr šancí, které jsme měli, málo," pokračoval v rozhovoru litvínovský útočník.

Po velice vydařeném začátku se Verva trochu hledá. Před reprezentační přestávkou nasbírala 5 porážek v řadě, ale nyní se pomalu vrací na bodovací vlnu. "Na domácím ledě jsme prohráli jeden zápas za tři body, tudíž si myslím, že bychom z toho neměli dělat vědu. S Plzní jsme prohráli na nájezdy, což je vždy loterie a například s Olomoucí došlo utkání do prodloužení. Nemyslím si, že by naše výkony byly nějak horší," řekl na závěr Ondřej Kaše.