V příjemném prostředí mosteckého rekreačního areálu Benedikt byl připraven zábavný sportovní program pro všechny věkové kategorie. Ještě před startem závodů proběhla autogramiáda zástupců našeho A-týmu. Fanouškům se podepisovali Marek Berka, Lukáš Stehlík, Marek Slavík, Lukáš Klika a asistent trenéra Robert Reichel.

Nejmenší závodníky bavil také maskot Vervák, který se zúčastnil obou dětských běhů. I když se mu vyhrát nepodařilo, odnesl si dvě medaile za účast.

Pětice zástupců Vervy nastoupila do hlavního závodu na 6 km. Nejlépe si vedl zkušený běžec Robert Reichel, který šestikilometrovou trať zvládl pod 30 minut. Čtveřice hráčů pak doběhla společně o pár minut později.

Děkujeme organizátorům za pozvání a také všem, kteří si přišli pro podpis. Další možnost, kdy se můžeme společně potkat, bude ve středu 21. června, kdy nás v odpoledních hodinách čeká další exhibiční fotbalové utkání, tentokrát v ústeckých Neštěmicích. Těšit se můžete na Verváka a stánek fanshopu, zápas začíná v 17:30. Před startem proběhne také autogramiáda hráčů A-týmu, kteří se objeví v sestavě.