Letní přípravu si hokejisté Litvínova zpestří fotbalem, florbalem i autogramiádou na závodech dračích lodí v Mostě. Společně s trenérem Robertem Reichelem se pak proběhnou při charitativním běhu. Vezmeme to popořadě.

Florbal: Verva vs. Bivoj

Už zítra, tedy ve čtvrtek 8. června, se uskuteční florbalová exhibice. Ve sportovní hale pod Koldomem vyzveme k přátelskému utkání SK Bivoj Litvínov. Od 16:30 si nejprve zahraje naše základna s přípravkou Bivoje, po 17:00 proběhne autogramiáda zúčastněných hráčů, hlavní zápas začne v 17:30. Těšit se můžete na přestávkový program a soutěže a také souboj bratrů Strejčkových - hokejisty Jana a florbalisty Martina.

U vstupu do sportovní haly bude připravena kasička Konta našeho srdce, kam můžete dobrovolným vstupným přispět na Kačenku Zíkovou, která potřebuje další intenzivní měsíční rehabilitaci v Klimkovicích. Ta stojí 50 tisíc Kč, během dětského dne na Loučkách se vybralo přes 32 tisíc Kč. 

Autogramiáda při závodu dračích lodí

V sobotu 10. června bude vodní nádrž Matylda v Mostě hostit už 11. ročník závodů dračích lodí a součástí doprovodného programu bude také autogramiáda hráčů HC VERVA Litvínov. Přijďte ulovit první autogramy nové sezóny nebo se stavte na stánku Vervashopu.

Fotbal: Verva vs. Piráti

Ve středu 14. června nastoupí proti sobě hokejisté Litvínova a Chomutova, ovšem na fotbalovém pažitu. Vloni chemici své soupeře porazili 3:1, letošní odveta se uskuteční na hřišti v Březenci. Výkop je stanoven na klasický "litvínovský" čas 17:30. Vstupné na akci ve výši 50 Kč bude zároveň rozděleno mezi mládežnické fotbalisty Jirkova a skrze Nadační fond Pirátské srdce ve prospěch chomutovského fanouška Stanislava Hrziny.

Nadační běh ORLEN Unipetrol „Běž za snem“

Charitativní běh Nadace ORLEN Unipetrol se koná v neděli 18. června. V litvínovském dresu bude startovat legendární hráč a současný asistent trenéra Robert Reichel. Po jeho boku se v roli přespolních běžců představí také několik dalších hráčů Litvínova. Chcete-li se také charitativně proběhnout, můžete se zaregistrovat ZDE. Běh se uskuteční v mosteckém areálu Benedikt.

Fotbal: Verva vs. FK ČL Neštěmice

Ještě jedno fotbalové klání mají chemici v plánu. Ve středu 21. června budou jako soupeři stát na fotbalovém hřišti proti týmu FK ČESKÝ LEV Neštěmice. I tady začíná utkání půl hodiny po páté odpolední. Doražte fandit chemikům!