Matěj Chalupa odehrál v letošním ročníku extraligy 13 zápasů. Po čtyřech startech v litvínovském dresu zamířil na hostování do Karlových Varů, kde přidal dalších devět utkání. Po svém návratu do Litvínova se ovšem do sestavy nevešel, proto si bude herní vytížení zvyšovat střídavými starty v první lize. Už dnes odpoledne by měl nastoupit v dresu Slavie proti rezervě pardubického Dynama. Forma střídavých startů nadále umožňuje jeho využití v extraligových zápasech chemiků.

Chtěli bychom také upřesnit situaci okolo Ondřeje Jurčíka, kterou v minulých dnech na svých komunikačních kanálech zveřejnil sokolovský hokejový klub. V tuto chvíli je Ondra stále smluvním hráčem Sokolova a v Litvínově hraje na střídavý start. Je pravdou, že mezi Vervou, Sokolovem a hráčem probíhají od reprezentační přestávky intenzivní jednání o jeho přesunu zpět do Litvínova, a to i s ohledem na budoucí ročník, ovšem tato jednání nejsou dotažena.

Nemáme v úmyslu naše fanoušky o takových krocích neinformovat, ovšem považujeme za vhodné zveřejňovat pouze dotažené záležitosti.