Pokladny u zimního stadionu otevírají ve 15:30. Samotné vchody našeho zimáku Vás dovnitř pustí 60 minut před začátkem zápasu. V poledne otevřel také náš fanshop. Návštěvu hokeje tak můžete krásně využít i pro vánoční nákupy černožlutých dárků.

Ve fanshopu bude k dostání také dnešní zápasový bulletin Brejk. Obsahuje spoustu zajímavých informací k dnešnímu utkání i obecně k dění ve žlutočerném táboře. Dočtete se o předání mikulášské sbírky v nemocnicích, najdete v něm program zápasů Vervy v prosinci, zlevněný ceník permanentek a v neposlední řadě pozvánku na blížící se Vervánoce 2022.

Během první přestávky budeme hledat tři odvážlivce pro naši tradiční soutěž. Ti se o druhé pauze na ledě poperou o hlavní cenu v podobě kartonu piva Radegast. Hlavní cenu opět získá nejlepší a nejpřesnější střelec.

Vítkovice už se na litvínovském ledě v této sezóně představily. Byl to úplně první zápas nového ročníku a chemici ho ztratili o gól 2:3. V Ostravě jsme pak prohráli 3:5. 

Vítkovice míří na ZS Ivana Hlinky ve skvělé formě. Na svém kontě mají pět výher v řadě. Z posledních deseti utkání pak brali vítkovičtí hráči vítězství hned devětkrát. Padli jen jednou, ovšem i tak bodovali. Až v nájezdech podlehli prvním Pardubicím, na které z druhého místa ztrácejí pouhý jeden bod. Naopak na třetí Olomouc mají pohodlný desetibodový náskok.

Po nejtěsnější porážce 0:1 v Pardubicích se Litvínov dnes vrací na domácí led, kde ho čekají dva zápasy ve třech dnech. Dnes s Vítkovicemi a v neděli proti Spartě. Posledně odcházeli diváci ze stadionu spokojení, chemici otočili utkání proti kohoutům z Olomouce a brali tři body. Při vzpomínce na legendárního Miroslava Kluce tak jeho syn a synovec společně zazvonili na vítězný zvon. Dočkáme se zvoníka i dnes? To zjistíme za několik hodin, utkání s Vítkovicemi začíná v tradičních 17:30.

Pokud z rozumného důvodu nemůžete dnes na zimní stadion Ivana Hlinky dorazit, sledujte naše sociální sítě, aby Vám nic důležitého z průběhu utkání neuteklo. Od nové sezony nás najdete na Twitteru, Instagramu i Facebooku pod novými profily @hcvlitvinov, tak nás sledujte!

Na Facebooku navíc můžete až do úvodního buly tipovat výsledek a střelce dnešního zápasu a zapojit se do soutěže o dárkový balíček od Stop Café.