Zápasy - Junioři 10. 12. 2022, Barbora Kaftanová

Junioři dnes prohráli s Pardubicemi

Litvínovským juniorům dnes nepřálo štěstí. Pardubicím se podařilo nad domácími zvítězit 1:5. Odváží si tedy z Litvínova cennou výhru.

30. kolo, 10.12.2022, Litvínov, Zimní stadion Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Dynamo Pardubice
HC VERVA Litvínov HC Dynamo Pardubice
1 5
  • Třetiny

    0:2, 1:3, 0:0
  • Střely na branku

    27:43
  • Vyloučení

    5:6
  • Využití

    0:2
  • V oslabení

    0:0
  • Diváků

    105

  • Branky a nahrávky

    Branky a nahrávky HC VERVA Litvínov: 31. Slavík (Svoboda)

    Branky a nahrávky HC Dynamo Pardubice: 6. Herčík (Štetka, Tvrdík), 10. Herčík (Tomas), 25. Herčík (Novotný), 31. Herčík, 38. Tomas (Herčík)

  • Průběh zápasu

    0:2, 1:3, 0:0

  • Rozhodčí

    Horák, Domský – Thuma, Pěkný

  • Sestava domácích

    Čermák (Klika) – Hora, Vyhlídal, Werner, Beran, Hocelík, Dudáček, Bystřický – Postl, Danielčák, Slavík, Vopat, Čech, Dej, Bednařík, Špaček, Svoboda.

  • Sestava hostů

    Matěcha – Vachun, Švec, Bárta, Tvrdík, Rájek, Koudelka – Pavlata, Jaša, Paleček, Tomas, Herčík, Kubíček, Fiala, Kloz, Burda, Novotný, Štetka.


Reportáž

Hosté započali první třetinu dost aktivně. Chvílemi se Litvínovu dařilo dostat děj k bráně Matěchy, ale nedokázali toho dostatečně využít. V páté minutě se ale povedlo hostům využít přesilovky a dali svůj první gól zápasu. Daniel Herčík s asistencí Štetky a Tvrdíka – 0:1. Hosté se ani poté nevzdávali místa u brány Čermáka, a díky další přesilovce, si přidali druhý gól. Tomas vydržel nátlak a nahrál Danielovi Herčíkovi, kterému se povedlo vstřelit – 0:2. Domácí se snažili dorovnat, ale nedařilo se jim dostat přes obranu Matěchy.

Od počátku druhé třetiny si domácí drželi puk. Ve dvacáté třetí minutě došlo k vyloučení hráče Pardubic, ale domácím se nepodařilo přesilovky využít. Naopak po tomto vyloučení hosté vstřelili svůj třetí gól. Novotný nahrál Danielovi Herčíkovi a ten zabodoval- 0:3. Litvínovu se nepodařilo prosadit, ačkoliv hru drželi v pásmu hostů. Dynamu se podařilo dát vzápětí hned další branku. Daniel Herčík se sám dostal přes Čermáka a vstřelil gól- 0:4. Domácí se nevzdali a odpověděli hned na to brankou. Marku Slavíkovi nahrál Svoboda a ten trefil mezi tyčky- 1:4. Do konce této třetiny padl ještě jeden gól ze strany pardubického týmu. Radkovi Tomasovi poslal puk Herčík- 1:5.

Třetí třetinu zahájili hráči hostů i domácích bojem o puk. Převážně se hra odehrávala u branky Čermáka a ten dokázal udržet pozornost a zabránit šancím hostů. Pardubičtí hráči přestože měli několikabodový náskok, stále vyvíjeli nátlak na hru. Ke konci třetiny proběhla vyloučení hráčů na obou stranách, čehož nedokázal však využít ani jeden z týmů. S výhrou nakonec odjíždí Pardubice.

Fanshop