HC Verva Litvínov

Litvínovským hokejistům se pod novým trenérským vedením podařilo vybojovat v minulém kole třetí výhru v sezoně. Po 15 odehraných zápasech se nacházejí na posledním místě tabulky s 12 body. Chemici si z osmi venkovních zápasů připsali zatím jen jedinou výhru, o kterou se zasloužili 4. října v Karlových Varech výsledkem 1:4. V předchozím venkovním utkání nevyzráli na Vítkovice, se kterými padli 5:3. Do vedení šli sice díky zásahu Giorgia Estephana jako první, ale v závěru prvního dějství srovnal skóre Dominik Lakatoš a Ridera dokončila obrat ve druhé třetině třemi brankami.

Nejproduktivnějším hráčem Vervy je Giorgio Estephan, který se aktuálně nachází na osmé příčce kanadského bodování ligy. Má na kontě čtyři góly a 10 asistencí.

Bílí Tygři Liberec

Liberečtí nemají zrovna nejlepší formu. Po rekordní sérii remizovaných utkání v řadě (7 utkání) dokázali bodovat všech úvodních 12 kol. V posledních třech zápasech však nezískali ani bod. Nejprve padli na ledě Vítkovic 3:6. Stejným výsledkem se museli sklonit i před Hradcem Králové a v minulém kole neuspěli na ledě předposledního Kladna, které ubránilo výsledek 3:2. Momentálně patří borcům ze severu Čech 10. místo s 19 body.

Nejproduktivnějším hráčem Bílých Tygrů je Michael Frolík, jemuž za sedm vstřelených branek a čtyři asistence patří 26. pozice ligového bodování.

Poslední vzájemné utkání

Poslední střet těchto dvou týmů vyšel lépe pro liberecké hokejisty, kteří si po výhře na nájezdy odvezli dva body.