Jindro, jste jediným litvínovským střelcem, který vstřelil gól Pardubicím. Jak těžké je se proti Dynamu v letošní sezoně prosadit?

Je to těžké, Pardubice mají kvalitní tým. Mají velmi dobrou obranu a dobré gólmany, ale myslím si, že šancí jsme si vytvořili poměrně dost a gólů jsme mohli vstřelit víc. Poslední dobou nám to moc nelepí. Dynamu jsme dali pouze jednu branku, a na to se těžko vyhrává.

Rozhodl předbrankový prostor, je těžké se přes urostlé pardubické beky dostat k dorážkám?

Ano, je to těžké, ale budu se opakovat. Pardubice nám daly prostor, abychom jim vstřelili více gólů, jenže my jsme toho nedokázali využít. Mrzí nás to, protože to byl jinak vyrovnaný zápas, kterému by slušela remíza. A o druhém bodu by se rozhodlo. Místo toho nebere žádný bod a je to pro nás těžké.

Během tří vzájemných zápasů jste inkasovali od Pardubic pouze čtyři góly, ale získali jste jen jeden bod do tabulky…

Je to nepříjemné. Na druhou stranu jsme si opět ukázali, že umíme hrát s tak kvalitním týmem jako je Dynamo. V lize může každý porazit každého a my máme také kvalitní tým na to, abychom vyhrávali a dotahovali zápasy do vítězného konce. Nyní máme černou sérii. Věřím, že v dalším utkání to zlomíme. Pokud budeme hrát jako s Pardubicemi, tak se štěstí otočí i na nás.

Čeká vás čtyřzápasová série na venkovních stadionech…

Nebude to nic jednoduchého. Není tajemstvím, že nám to na venkovních hřištích v letošní sezoně moc nejde. Teď je ten pravý čas, kdy bychom to mohli prolomit a vozit body z venku. Věřím, že se dobře připravíme a začneme vozit body.

Šestá porážka z posledních sedmi zápasů. Má to vliv na psychiku v týmu?

Je to náročné, ale je na každém, jak se s tím vypořádá. Nejsou to porážky, ve kterých bychom prohráli debaklem, ale jsou to víceméně vyrovnané zápasy a rozhoduje jeden nebo dva góly. I s Pardubicemi rozhodl gól pár minut před koncem. My jsme ještě v závěru mohli srovnat, ale to se nepodařilo. O to víc nás prohra mrzí, ale takový je hokej.