S Meteorem Třemošná mají dorostenci výtečnou bilanci, z dosavadních tří zápasů se pokaždé radovali. Ještě v základní části si na Západočechy vyšlápli a zvítězili 5:0, třemi asistencemi se tehdy blýskl Jaroslav Bystřický. V dalším vzájemném zápase Meteor zabral, přestože po první třetině chemici vedli už 2:0. V divoké přestřelce brali nakonec tři body hráči Litvínova. Na vítězství 6:5 se dvěma góly podílel Jan Šprynar.

Poslední setkání proběhlo jasně v režii chemiků, černožlutí nasázeli 11 branek, zatímco gólman Tuhý nepustil za svá záda ani jednu střelu. Individuálně se nejvíce dařilo Matěji Maštalířskému, který si připsal čtyři asistence. Jeho spoluhráč Jan Šprynar měl o jednu méně, zároveň si ale udělal radost gólem. Pozadu nezůstal ani Dominik Čech, jenž vsítil tři branky.

Jedním dechem dodáváme, že Litvínov nemohl kvůli karanténě odehrát lednové utkání s Třemošnou, a tak se na nový termín 8. kola stále čeká.

Hvězda Praha je jiný oříšek, protože Severočeši před týmem z hlavního města kapitulovali. Domácí si připsali senzační výhru 3:2 v prodloužení. Litvínov mohl složit reparát koncem listopadu, ale znovu prohrál, tentokrát 2:4. Černožlutým se zadařilo až v nadstavbové části, tehdy si vychutnali vítězství 4:1, bonusem bylo, že se tak stalo na pražském ledě.

Podobně jako s Třemošnou, i o poslední vzájemný zápas je připravila karanténa a nové datum není známo.