Česko

V nominaci trenéra Jalonena na historicky první Švýcarské hokejové hry v rámci série Euro hockey tour byl původně útočník Patrik Zdráhal. Nakonec ovšem musel ze zdravotních důvodů poslat finskému trenérovi českého národního týmu svou omluvenku. Přesto bude mít Verva na turnaji svého zástupce. O strážce brankoviště se totiž stará bývalý vynikající gólman a dnes trenéř brankářů Zdeněk Orct.

Slovensko

V reprezentačním dresu našeho východního souseda se představí kapitán chemiků Matúš Sukeľ. Ten byl donominován na Vianočný Kaufland Cup 2022. V sobotu 17. prosince se na bratislavském Zimním štadiónu Ondreja Nepelu potká se svými litvínovskými spoluhráči, Slovensko nastoupí proti Lotyšsku.

Lotyšsko

Proti svému kapitánovi z klubu se postaví všichni tři lotyšští obránci Vervy - Ralfs Freibergs, Jānis Jaks a Kristaps Zile. Třetím účastníkem tohoto turnaje pak bude reprezentace Norska.

Polsko

Také nejlepší střelec chemiků z minulého týdne oblékne reprezentační dres své země. Polsko se v rámci mezinárodního turnaje ve Francii utká s Ukrajinou a domácím nároďákem. Chybět u toho nebude Pawel Zygmunt.

Všem hráčům Litvínova i celému českému nároďáku na Švýcarských hokejových hrách držíme palce!