Na tom by nebylo nic vyjímečného, ale Jan Myšák je v mladším dorostu takzvaným bažantem. To znamená, že ročníkově je v této kategorii nováček, ale jeho předváděná hra i statistiky jsou neuvěřitelné. Ve 24 zápasech nastřílel už 41 branek a navrch přidal 21 asistencí. S 62 body z 24 zápasů, tak vládne bodování celého mladšího dorostu a je i nejlepším střelcem celé soutěže. Svůj tým společně se svými spoluhráči vyhtáhl do play off, což se v posledních letech mladšímu dorostu nevedlo. V mladém útočníkovi dřímá obrovský talent, který je ale třeba rozvíjet. 

Možná se zase dočkáme doby, kdy se objeví další litvínovský hráč v NHL. Má ale před sebou ještě spoustu práce. Tvrdá dřina a chtíč dosáhnout úspěchu však mladému talentu vůbec nechybí. Tvrdě maká, aby byl nejlepším a jeho práce mu zatím přináší ovoce. Své sny by chtěl proměnit ve skutečnost a jeho cíle nejsou rozhodně snadné. Chtěl by se stát jedničkou draftu a zahrát si slavnou NHL.

Nicméně za svou dosavadní práci se už Jan Myšák dočkal individuálního ocenění, stal se jedním z deseti finalistů prestižní ankety Zlatý oříšek 2016. Je tak vůbec prvním hokejistou v osmnáctileté historii této ankety, který se finalistou stal. 

Zlatý oříšek
vyhledává a všestranně podporuje aktivní, nadané a úspěšné děti České republiky. Jedná se o největší takto zaměřený projekt s již osmnáctiletou tradicí. Jedinečnost soutěže Zlatý oříšek spočívá v tom, že nemá žádné kategorie a příležitost tak mají všechny dívky, chlapci i dětské kolektivy, tedy všichni, kteří v daném roce vytvoří nebo učiní v různých oborech něco mimořádného. Může to být umění, sport, ekologie, přírodověda, chovatelství, jazykové schopnosti, zajímavý čin, úspěch nebo cokoliv jiného. Zlatý oříšek probíhá už tradičně pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky a Ministerstva kultury České republiky, v jejichž spolupráci je také realizován.

Ze sportovců se v letech minulých stali oceněnými například šachista David Navara nebo motocyklový závodník David Abraham.