V reprezentacích Česka a Slovenska se o extraligové přestávce představili dva hráči HC BENZINA Litvínov.

Útočník František Lukeš nastoupil ve dvou utkáních na Karjala Cupu, historicky nejméně oblíbeném turnaji české reprezentace. Neměl zdaleka tolik prostoru na ledě jako v extralize, více se prosadil v závěrečném zápase s Ruskem. Po faulech na něj bylo jednou nařízeno trestné střílení (Hudler neporměnil) a jednou přesilovka, ze které český tým vyrovnal na 3:3.
Výsledky Česka: Švédsko 3:4, Finsko 1:2, Rusko 3:4p, v tabulce poslední místo.

František Lukeš
zhodnotil své vystoupení takto: Hrál jsem prakticky jeden a půl zápasu. Při trénincích jsem se střídal ve čtvrté lajně, takže jsem měl trochu problém do toho zapadnout a v sobotním zápase s Finy jsem se na ledě spíš rozkoukával. Navíc jsme se ve čtvrté lajně těžko dostávali z pásma a poslední třetinu už prakticky nehráli. V neděli proti Rusku to bylo podstatně lepší, hrál jsem ve třetím útoku s Vašíčkem a Kumstátem a hlavně třetí třetina nám docela vyšla. Cítil jsem se dobře, byl jsem oproti ostatním klukům odpočatý. Únavu trochu cítím, ale nehrál jsem zase tolik a dnes mám volno, takže na extraligu budu připravený dobře. Navíc hrajeme až v pátek, takže to není problém."

Obránce Ivan Švarný hrál v dresu Slovenska na Německém poháru. Nastoupil ve všech třech duelech, připsal si jednu asistenci. Slováci bodovali ve dvou zápasech.
Výsledky Slovenska: Švýcarsko (2:3), Německo (1:2sn), USA (3:2sn).