branka: 59. Bíza (Kousalík, Bojer)

V odvetném osmifinálovém utkání play-off přivítal Litvínov juniory Ústeckých Lvů. Měl jim oplácet porážku 1:2 z prvního středečního duelu. Nastoupil bez zraněného druhého nejlepšího střelce týmu Gerháta a bez potrestaného Přeučila.

V úvodní třetině byli domácí hráči v kleci opět s gólmanem Sorkem aktivnější, ale neprosadili se v koncovce. V první gólové šanci zápasu se ukázal Majdan, poté na brankáře Lvů nevyzrál ani Mackal. Hosté hráli jednu přesilovku, i při ní dokázal Litvínov nebezpečně zaútočit. Svěřenci trenérů Weissmanna (utkání musel pro trest z prvního zápasu sledovat z hlediště) a Beránka měli početní výhodu dvakrát. Po první třetině svítilo na ukazateli skóre 0:0.

Ve druhém dějství pokračovaly oba týmy v pozorném výkonu v obraně. Hosté vysunuli forčeking a dělali domácím starosti při rozehrávce. Při jedné jejich vyložené šanci i dalších pokusech výborně zasáhl litvínovský brankář Sork. Několik vyloučených na obou stranách ke změně skóre nevedlo, stejně se činil i brankář z krajského města. A tak se i podruhé šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Ve třetí mdějství byli opět nebezpečnější domácí hráči. Ubránili se i v oslabení tři na pět a vypracovali si více brankových příležitostí. Čekání na gól ukončil v čase 58:14 Jan Bíza. Po vyražené střele od modré se z dorážky nemýlil a rohodl o tom, že se bude hrát i v sobotu (od 16 hodin). Hostující power-play už k vyrovnání nevedla, Litvínov vyhrál 1:0.