Týmová soudružnost a solidarita nejsou v černožluté kabině cizí. A proto se hráči a realizační tým HC VERVA Litvínov spojili, aby podpořili tento již tradiční projekt, který přesahuje běžné hokejové mantinely, a ukázali svůj závazek k pomoci potřebným. Uspořádali proto mezi sebou sbírku a vyzvali také ostatní zaměstnance klubu, aby se k nim přidali. Ti se okamžitě chopili příležitosti a zapojili se také.

„Jsme moc rádi, že můžeme využít naši pozici a podpořit nadační fond Kapka naděje, který je již tradiční silnou organizací a má za sebou nespočet dobrých skutků,“ říká za kabinu Ondřej Kaše. „Tato iniciativa nám připomíná, že každý z nás má možnost přispět svým dílem a pomoct druhým.“

Již pátým rokem ve spolupráci BPA sport marketing a NF Kapka naděje se propojuje hokejové hnutí a podporuje primárně podporu dětí s poruchami krvetvorby. Děkujeme všem, kteří se do projektu zapojí i nyní.

Jak se můžete do projektu zapojit i vy?

První možností je zaslat příspěvek pomocí DMS v následujícím tvaru na telefonní číslo 87 777:

  • DMS KAPKANADEJE 60
  • DMS KAPKANADEJE 90
  • DMS KAPKANADEJE 190

CENA DMS JE 60, 90 NEBO 190 KČ, NADAČNÍ FOND KAPKA NADĚJE OBDRŽÍ 59, 89 NEBO 189 KČ.VÍCE NA WWW. DARCOVSKASMS.CZ. SLUŽBU DMS PROVOZUJE FÓRUM DÁRCŮ.

Přispět přes QR kód pomocí vašeho mobilního bankovnictví:

Přispět na vybraných stadionech do kasičky O Kapku lepší hokej (seznam stadionů najdete na konci článku). Na webu NF Kapky naděje najdete také číslo účtu, nebo si budete moci zakoupit oranžovou stužku online. Chystá se AUKCE speciálních dresů (31. 1. – 20. 2. 2024), ve kterých budou hrát hokejisté v Tipsport extralize i Chance lize, týmy věnují do aukce také několik hokejek významných hráčů. K zakoupení bude i speciální série kartiček Tipsport extraligy.