42. kolo: HC VERVA Litvínov - HC Kometa Brno, 1. února, 17:30

První utkání tohoto týdne se odehraje netradičně již ve čtvrtek, Verva bude v rámci předehrávky 42. kola hostit brněnskou Kometu. Ta má skvělou formu a dotáhla se na nejlepší čtyřku extraligy, na chemiky ztrácí pět bodů a má jedno utkání k dobru. Litvínov dokázal v předchozím klání na domácím ledě Kometu zdolat, zvítězil 6:3.

Vstupenky na utkání si můžete koupit ZDE.

Více o projektu "O kapku lepší hokej"

V roce 2024 míří projekt O Kapku lepší hokej do svého 5. ročníku. Od jeho začátku již bylo vybráno přes 3 miliony korun, které vždy směřovaly primárně na podporu dětí s poruchami krvetvorby. Na začátku února (31. 1. – 4. 2.) se týmy, hokejisté i fanoušci opět semknou, aby přispěli nejen finančně, ale hlavně aby ukázali, že i tak závažné onemocnění, jako je leukémie, je bohužel každodenní součástí životů mnohých rodin a jejich dětí. V jejich boji přejeme všem zejména hodně sil. Více naleznete po kliknutí ZDE.

43. kolo: Bílí Tygři Liberec - HC VERVA Litvínov, 4. února, 16:00

Liberec patří mezi přímé konkurenty v boji o nejlepší čtyřku, za Litvínovem ztrácí dva body. Navíc mají Bílí Tygři utkání k dobru a svůj zápasový náskok umocní ještě úterní předehrávkou 48. kola se Spartou. V předchozích utkáních byl dvakrát doma úspěšnější Litvínov (4:1 a 6:3), před domácím publikem brali všechny body liberečtí (5:2).