Každý rok se do charitativního běhu zapojují tisíce nadšenců, jimž není lhostejný osud druhých. Přidejte se i Vy a svoji účastí či drobným finančním obnosem (např. zakoupením červených nosů, které jsou symbolem Konta Bariéry za 50 Kč nebo přispěním do kasičky na stadionu) pomozte čtyřletému Jáchymkovi z Proboštova, kterého čeká náročná operace obou nohou a opětná snaha se dostat na vlastní nožky.

Nikdo nezávodí, časy se neměří, vítězové jsou všichni. Letos navíc podpoří Nadační fond FK Teplice ještě vybranou částku pro Jáchymka svým finančním darem, jehož výše se bude odvíjet od počtu naběhaných kilometrů v rámci Run and Help.

Run and Help slavnostně zahájí legenda a dlouholetý kapitán FK Teplice Admir Ljevakovič, který byl i jedním z ambasadorů Konta Bariéry.

Kromě běhání pro dobrou věc, pro vás mají v tento den tepličtí fotbalisté připravenou i prohlídku stadionu FK Teplice, včetně veškerého zázemí, šaten týmu, síně slávy. Těšit se můžete tradičně i na některé házenkářky DHK Most, kteří též podpoří Run and Help svoji aktivní účastí. 

V případě, že se rozhodnete akci svojí účastí podpořit, kontaktujte p. Kunze, kunz.vilem@seznam.cz, tel.: 605 111 774, nejpozději do 23.5. 2022.