Povedlo se vám ubojovat dnešní zápas, jaké máš po utkání pocity? 

Je to jenom jeden zápas, ale určitě, když se taková špatná série zlomí, tak je to trochu úleva. Musíme pokračovat dále a hrát takto poctivě, abychom výhry sbírali pravidelně. 

Můžeš popsat s jakou náladou jste na jih Čech jeli? Už jste cítili, že potřebujete sérii proher nutně zlomit?

Přijeli jsme s bojovnou náladou. Už ty zápasy předtím jsme se snažili o úspěch, ale vždycky jsme tam měli nějaký výpadek a body jsme pak ztratili. Přijeli jsme s tím, že tu sérii tady zlomíme a jsem rád, že nám to vyšlo. 

Rozhodla vlastně tvá branka ze třetí minuty zápasu. Měli jste i další šance, byl to váš záměr být dnes aktivnější? 

Vždycky chceme být aktivní. Vyšlo to dobře i gólově, že jsme tu dali první gól, což nás asi i trochu uklidnilo. Měli jsme tlak i další šance. Ve druhé třetině byli lepší domácí, ale my jsme to se štěstím ustáli a konec nám vyšel. 

Byl dnešní výkon takový, od kterého se chcete odrazit do dalších zápasů?

Samozřejmě, každé vítězství je dobré. Tím, že jsme zlomili sérii proher, tak nás to nabudí, budeme bojovat a věřit, že se naše hra bude jen zlepšovat. 

Podržel vás hlavně brankář Denis Godla, co říkáš na jeho výkon? 

V zápase předtím jsme mu moc nepomáhali. Víme co v něm máme, protože nás loni držel celou sezónu. Dneska jsme mu pomohli a on nám to splatil skvělým výkonem. 

Loni se ti proti Motoru dařilo, letos si na to navázal. Máš nějakou zdravou motivaci proti svému bývalému soupeři? 

Ani ne, v Budějovicích se mi líbilo (směje se...). Možná to tu trochu lépe znám, takže mi to tu padlo i dneska. Nic speciálního, ale rád se sem vrácím.