STEBAL Spedition, s.r.o. je součástí nadnárodní společnosti STEBAL holding, a.s., který je moderní a ekologicky vyspělou dopravní a logistickou společností specializující se na velkoobjemové přepravní a logistické služby. Společnost byla založena v roce 1999 a momentálně působí také mimo ČR, a to formou dceřiných společností v rámci Evropské Unie a v Rusku. V současné době má po Evropě cca 2 500 zaměstnanců a vlastní téměř 1 000 ks velkoobjemových souprav. "Tak jako STEBAL patří mezi nejvýznamnější hráče na trhu velkoobjemové logistiky v Evropě, tak i HC VERVA Litvínov patří mezi úspěšné hokejové kluby, tomuto spojení odpovídá i naše podpora, která pro následující extraligovou sezónu 2021/2022 byla navýšena a je koncipována i motivačně pro úspěch v play off," říká předseda správní rady STEBAL holding a.s. Martin Stejskal. Jednatel společnosti STEBAL Spedition s.r.o. pan Kamil Kasan přeje HC VERVA Litvínov úspěšnou sezónu a fanouškům litvínovského hokeje hodně zábavy při sledování hokeje.

(Novou smlouvu společně podepsali Marek Zouvala předseda představenstva HC VERVA Litvínov a předseda správní rady STEBAL holding a.s. Martin Stejskal)

Společnost STEBAL a HC VERVA Litvínov spolupracují již od sezóny 2017/2018. Od sezóny 2018/2019 byla společnost STEBAL hlavním partnerem klubu. "Jsme rádi, že jsme se dohodli na nové smlouvě s hlavním partnerem klubu. Věříme, že společně budeme silnější," říká generální ředitel klubu Pavel Hynek. Nový kontrakt byl stvrzen slavnostním podpisem v úterý ve VIP salonku na ZS Ivana Hlinky.